Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Βραχιόλι με το χέρι της Φατμέ!!! Λίγα λόγια...

Χειροποίητο μακραμέ βραχιόλι το χέρι της Φατμέ ή της Φατιμά, ή αλλιώς το χέρι Χάμσα, ένα πανάρχαιο σύμβολο!!! Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα να τη δείτε σε μεγέθυνση!!! 
Χειροποίητο βραχιόλι το χέρι της ΦΑΤΜΕ nickel / white!!!
Χειροποίητο βραχιόλι το χέρι της ΦΑΤΜΕ nickel / white!!!
Λίγα Λόγια...
Ως εικόνα προσελκύει την καλή τύχη και συμβάλλει στο να διώξεις την κακή ενέργεια.
Οι Μουσουλμάνοι το αποκαλούν και ως το χέρι της...

Μύριαμ, της αδερφής του Μωυσή, δηλαδή της ηρωίδας της Βίβλου. Για τους χριστιανούς είναι το χεράκι της Παναγίας. Οι Εβραίοι, πάλι, ως το χέρι της Φατιμά από την αγαπημένη κόρη του προφήτη Μοχάμεντ και συμβολίζει τους Πέντε Στύλους Τήρησης του Ισλάμ. Η Φατιμά ήταν η μια από τις τρεις μόλις γυναίκες που άξιζε να εισέλθει στον ουρανό. Ο αντίχειρας στο σύμβολο αντιπροσωπεύει τον προφήτη, το πρώτο δάχτυλο αντιπροσωπεύει την Φατιμά, το μεσαίο το σύζυγο της και τα άλλα συμβολίζουν τους δύο γιους της. Χάμσα σημαίνει πέντε. Οι Άραβες συχνά ονομάζουν και Κάφ (aka. παλάμη) τη Χάμσα.

Συμβολίζει την θηλυκότητα, ενώ παράλληλα προστατεύει από κάθε είδους κακοδαιμονία. Συντελεί στη διατήρηση της ειρήνης και της ασφάλειας.
Σε όλες πάντως τις περιπτώσεις είναι το σύμβολο της προστασίας του ατόμου από πάσης φύσεως κακό.

Το μέγεθος αυξομειώνεται ανάλογα το μέγεθος του καρπού!!!
Kάντεεεε like  (y) στη σελίδα μας στο facebook Handmade creations by Joanna  & μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις παραγγελίες σας, είτε μέσω email: g_karimali@yahoo.gr  ή στέλνοντας το μήνυμά σας στο inbox της σελίδας μας στο facebook Handmade creations By Joanna (Καλλιτέχνης).


Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προϊόν σας ενδιαφέρει.
Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση


 handmade creations by Joanna

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου